CV installatie in Hoofddorp

Op zoek naar een ervaren CV installateur? In Hoofddorp en omgeving staat de door ons aangedragen professional voor u klaar. Wij kunnen de ketel niet alleen leveren, maar ook installeren. Wij verzorgen de installatie van verschillende typen CV ketels: Intergas, Nefit en Remeha. CV ketel plaatsen? Wij komen graag naar u toe om het apparaat te installeren.

Hoe kies ik de juiste CV?

Bij het kiezen van een CV spelen verschillende factoren een rol. Het doel is natuurlijk dat uw woning, hoe koud het buiten ook is, behaaglijk verwarmd wordt. Als stelregel geldt dat een vermogen van 45 Watt per kubieke meter woning inhoud nodig is. Hierbij wordt verondersteld dat de woning goed geïsoleerd is. Bij twijfel over de kwaliteit van de isolatie wordt een vermogen van 50 Watt geadviseerd. Maar ook andere factoren zijn belangrijk om mee te nemen in uw keuze.

De beste ketel kiest u door naar uw wensen en woonsituatie te kijken. Belangrijke vragen zijn dan:
1. Moet de CV ketel alleen uw woning verwarmen of ook warm water leveren?
2. Hoeveel warmte heeft uw woning nodig?
3. Hoeveel warm water gebruikt u?
4. Heeft u een hoog rendement of een verbeterd rendement CV ketel nodig?

Wij helpen u graag met het beantwoorden van deze vragen. Om u goed te adviseren kijkt onze specialist naar uw huidige CV installatie. Ook vraagt hij naar uw wensen. Hierna adviseert hij welk systeem het beste bij uw huishouden past. Is er een keuze gemaakt? Dan gaan wij vervolgens de CV ketel installeren. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We komen graag bij u in Hoofddorp of omstreken langs om u er alles over te vertellen.