CV ketel vervangen in Hoofddorp

Hoe lang doet uw huidige CV ketel al dienst? Veel mensen staan daar niet vaak bij stil. Als het toestel echter al een jaar of 15 wordt gebruikt, is het hoog tijd voor een nieuw exemplaar. Niet alleen kan een oude ketel onveilig worden, ook is een verouderd apparaat minder zuinig. Met een nieuwe CV kunt u dus geld besparen! In Hoofddorp en omgeving is de door ons aangedragen professional al jarenlang uw specialist voor vervanging.

Grote ketelkeuze

Onze monteurs bieden u een ruime keuze aan ketels. U kunt kiezen uit diverse apparaten van de topmerken Intergas, Nefit en Remeha. Het kan lastig zijn om door de grote hoeveelheid toestellen het juiste exemplaar te kiezen. Welke ketel past het best bij uw woning en uw persoonlijke situatie? Onze experts geven u hier graag deskundig advies over. We bespreken wat uw wensen zijn en komen samen tot de beste keuze. Vervolgens monteren we het gekozen toestel vlug en vakkundig voor u.

CV leiding vervangen

De CV ketel vervangen is niet het enige wat wij voor u kunnen doen. We kunnen bijvoorbeeld ook een radiator, CV leiding of expansievat voor u verwisselen. Heeft u onze hulp nodig? Neem contact met ons op, en we komen zo snel mogelijk naar u toe in de regio Hoofddorp!