CV lekkage in Hoofddorp?

Heeft u te maken met CV lekkage? Omdat een lekkende ketel voor een koude douche en een slecht werkende verwarming zorgt, is het belangrijk om de problemen snel op te lossen. Wij raden u aan om hiervoor altijd een gerenommeerde monteur in de arm te nemen. Een CV stelsel is een complex en kwetsbaar geheel. Gaat u zelf aan de slag, dan is de kans groot dat u de schade alleen maar groter maakt. Gelukkig kunt u in Hoofddorp en omgeving altijd rekenen op de vlugge hulp van de door ons aangedragen professional.

Overlast door lekkende CV ketel

CV lekkage zorgt niet alleen voor wateroverlast. Een ketel die lekt kost bovendien geld. U betaalt immers voor energie die u niet gebruikt. In veel gevallen zult u een lekkage pas in een laat stadium ontdekken. De ketel hangt in de meeste woningen op zolder, en dus zijn het vaak andere symptomen die u wijzen op de lekkage. Een CV ketel die lekt werkt namelijk niet meer op vol vermogen. De druk in de leidingen daalt en u zult merken dat het water met minder kracht uit de kranen en douche stroomt. Gaat u kijken bij de ketel, dan is het goed mogelijk dat u water ziet lekken uit het apparaat. Ook is het mogelijk dat u veel vaker water moet bijvullen in het toestel. Dat wijst eveneens op een CV lekkage.

Uw CV ketel lekt water? Wacht niet te lang, maar neem direct contact met ons op. Wij komen zo snel mogelijk bij u in Hoofddorp of omstreken langs en verhelpen het probleem.